Magdansös Susann

Kristianstad

Vill du göra något annorlunda och festligt för den blivande bruden tillsammans med dina vänninor? Eller är ni ett gäng tjejer som vill piffa till er fest? Jag lär ut grundläggande teknik till deltagarna och avslutar med gemensam dans. Helt efter era önskemål.

 

Möhippan/tjejfesten kan äga rum i såväl ert hem eller lokal som ni förfogar över.

 

Exempel på upplägg, dessa kan självklart modifieras efter era behov:

 

Uppvärmning för alla, enkla tekniker som är roliga, exempelvis några skak, accenter med höfter och bröstkorg, graciösa armar samt hårkast och nacke. När vi närmar oss slutet av lektionen släpper vi loss till poppig shaabi musik med sköna rytmer. Ett tillfälle som få kan motstå att svänga med till!

 

45 minuters gemensam lektion för 800 kr.

60 minuters gemensam lektion för 1000 kr.

90 minuters gemensam lektion för 1400 kr.

 

Det finns möjlighet att låna höftsjal till den blivande bruden och även att beställa en extra show av mig antingen innan eller efter er lektion. Det brukar även vara uppskattat att hyra höftsjalar till alla deltagarna för 100 kronor. Självklart dansar jag även på det kommande bröllopet/bröllopsfesten vid intresse!

 

Frågor och bokning sker via Info@orientaldans.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resersättning på 18,50kr/mil räknat från Kristianstad Centralstation tillkommer. Priserna är inklusive moms. Jag innehar F-skattesedel. Vänligen observera bokningsvillkoren under fliken "Boka show".