Magdansös Susann

Kristianstad

Vill du lära dig magdans/orientalisk dans?

 

Jag erbjuder skräddarsydda kurser eller workshops till privatpersoner och företag. Passa på att lära dig lite dans på din företagsfest eller födelsedagsfest! Självklart kan jag erbjuda ett paket med uppträdande som ingår.

 

Orientalisk dans är en fantastisk motionsform där du lär dig kroppskännedom, rytmkänsla, smidighet och inte minst får ta del av dansens och musikens glädje! Dansen passar alla, oavsett ålder och bakgrund. Att lära sig dans från Mellanöstern är inte bara en ren teknisk prövning utan också en historisk resa med instrument såsom mizmar, oud, dragspel och doumbek. Du kommer att upptäcka sidor hos dig som du inte trodde fanns!

 

Jag erbjuder privatlektioner för upp till 2 elever per tillfälle för 400kr/timme, inklusive moms. Detta kan ske hemma hos dig eller i hyrd lokal, eventuell resersättning tillkommer. Privatlektioner passar dig som har svårt att pussla ihop ditt schema med kurser, vill ha mer enskildhet eller vill fördjupa dig i något som inte finns på kursen. Ett tio-kort kostar 3500kr.